Campanii

Azi e despre voi! #multumescparintilor

Cine? VOI, dragi părinți. Voi sunteți subiectul rândurilor pe care le înșir aici și acum.

Unde? ACASĂ, pentru că acolo mi-e inima și acolo sunteți voi. Și acasă e despre voi, despre familie, despre iubire, despre afecțiune și sinceritate. O fărâmă din sensibilitatea și dulceața mamei, cu un strop de rigurozitate de la tata și cu toată casa plină de lumină…fac ACASĂ.

Când? MEREU! Mereu sunt cu gândul spre casă și spre voi. Cu dor mare și blând și senin. Cu dor de voi, de liniștea de acasă, de verdele crud din curte, de lumina care se strecoară printre vișini și de hamacul agățat între ei. De soare, de bine, de echilibru, de chipul mamei pe care-l zăresc mereu în fereastra de la bucătărie, printre flori…că așa-i șade bine. De cântectul guguștiucilor din corcoduș, de pomii din grădină pe care și acum îi aștept să se înalțe și să devină vânjoși, ca să-mi pot face leagăn la umbra lor…

Cum? CU DOR…vă scriu cu dor și cu drag și cu un suflet încărcat de bucuria și de fericirea că vă am și că sunteți ai mei. Părinții mei. Vă scriu cu un nod în gât și cu emoție. Vă scriu cu un zâmbet pe chip și cu strălucire în ochi. E o scrisoare aparte, pentru că și voi sunteți speciali. Așa că și eu vă scriu în stilul caracteristic, pur personal și îngrozitor de sincer. Prin mine vă scrie și copilul din mine, și adolescentul, și omul ajuns responsabil – crede el și matur, și respectuos, și bun și blând. Omul care speră că sunteți mândri de el.

Ce? VĂ MULȚUMESC! Vă mulțumesc că existați…vă mulțumesc că-mi sunteți! Pentru că orice alte cuvinte nu-și găsesc locul aici și acum.

 

P.S.: Am scris aceste rânduri inspirată fiind de campania #multumescparintilor. Cu siguranță ai și tu câteva gânduri pe care vrei să le transmiți părinților tăi. Și poate ăsta e momentul cel mai potrivit. De ce? Pentru că poți câștiga și premii, asta dacă postezi mesajul pe contul tău de Facebook, cu tag către pagina Mulțumesc Părinților. Mai ai un pas de urmat: trimite și un mesaj către această pagină. Și nu uita de hashtagul #multumescparintilor 🙂