Campanii

Liceeni, se lasă cu tabere în străinătate! #EduTabere

Hei!

Azi îți vorbesc ție, tânărului de liceu, care e extenuat după un an greu de studiu, care e dornic să se relaxeze și să-și facă noi prieteni și care, pe deasupra, e și cam bulversat în ceea ce privește viitorul lui: ce facultate vei urma după terminarea liceului? Fie că te zăpăcesc de cap părinții să iei o decizie și să vezi și tu ce faci cu viața ta, fie că-ți dorești tu să îți găsești drumul…poate încă nu știi spre ce domeniu te-ai îndrepta, dar te întrebi mai mult ca sigur: măi, m-ar tenta oare să plec în afară? Să studiez în străinătate?

Doamnă, Domnule,

(pentru că acum mă adresez vouă, părinților) Dacă vine copilul la dvs și vă spune că vrea să meargă la o facultate în afară, să nu spuneți nu…din prima! Deși poate aveți argumentele voastre. Dar și el le are pe ale lui!

Hei!

Părinții tăi trebuie să știe că nu te-ai decis dacă vrei sau nu să studiezi în străinătate. Dar vrei să afli dacă ți-ar plăcea, dacă ai putea învăța limba sau dacă te-ai adapta la sistemul lor de învățământ. Și pentru asta există EduTaberele.  Așa că, hai cu un search pe google, tastează edutabere.ro și intră pe site. Aici ai o multitudine de variante de tabere din care să optezi – cele mai multe sunt răspândite fie prin SUA, fie prin Marea Britanie, Germania, Elveția, Franța, Italia, Austria, Spania sau Monaco.

Sunt prea multe variante? Mergi pe feeling, ăsta e sfatul meu. Uite, eu aș alege tabăra din Italia. Dar vezi că sunt vreo trei. Vorbesc de Tabăra din Lignano. Două luni de zile la malul mării, într-un program recreativ de studiu cu 20 de ore pe săptămână, cu cazare în campus și cu aprofundare a limbii italiene, care mie-mi place de mor. Centrul de limbi străine e fix într-o pădure de lângă Adriatică, dispune și de plajă privată, ca să nu mai spun de câte posibilități ai să faci sport, să te recreezi și să te împrietenești cu ceilalți cursanți. Partea cea mai faină vine acum – Verona, Veneția, Trieste, Cividale sunt printre destinațiile excursiilor care se organizează periodic. Sună cam bine, după mine! Două luni în stil italienesc, la finalul cărora să știu dacă iau în calcul studiul în străinătate sau nu. Eu zic că da 🙂 Uite aici și alte info: http://www.edutabere.ro/i/ro/lignano

Doamnă, Domnule,

Studiați întreaga ofertă de tabere. Nu spuneți nu. Mai ales că vorbim de o perioadă limitată – de câteva luni (deocamdată 🙂 ) Așa că lăsați-vă copilul să-și descopere orizonturile, să se poată decide cam ce își dorește și pe ce meleaguri se vede în anii ce vor urma.

Hei, tu!

Curaj! Să alegi ce e mai fain! 🙂

Advertisements