Sketch de weekend

Sketch de iulie. 21-23

Tramvai oprit la semafor. Vatmanul? Distrat. Lângă el, o doamnă. Probabil soția / iubita. Ea scoate din geantă un pantof. Bej. A dat senzația de pantoful Cenușăresei, așa 🙂 El, vizibil surprins, în sensul bun. Fericit. Schimb de replici între cei doi. Și zâmbete.

Pepene verde. Mult pepene. Și bun. Ne place!

Un tip pe stradă. Să fi fost trecut de ora 21:00. Cu ochii în telefon, caută să apeleze pe cineva. Se dorește a fi cool…are ochelari de soare. În fața lui, ditamai mașina. El? Neatent. Ce urmează? Se izbește zdravăn de ea. Dar zdravăn, zău! Mă abțin să nu râd. El se uită în jur…cine o fi observat faza? Aaa…nimeni, stai liniștit! :))) Continuarea? Nimic interesant. Își potrivește puțin ochelarii, c-au fost zdruncinați și ei nițel, și vorbește la telefon, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Da` ce? S-a întâmplat ceva?

Ascultă liniștea 🙂

Espresso lung? Poate mai târziu. Acum, o cafea neagră. Simplă.

Nene al străzii, cu toate cele de prin casă așezate pe-un trotuar. Intră-n discuție cu oricine trece pe acolo. De pildă, îi oferă o portocală unui puști care se plimba cu trotineta. Dădeau impresia că se cunosc, în primă fază. Puștiul, neinteresat, îi răspunde din mers că nu o vrea. Și-și vede de drum. În urma lui, nenea: ”Păi cum să vrea el o portocală, na? I-o și decojeam…”, și se așază pe-un scaun. Vede că mă uit la un bloc, cu o arhitectură mai aparte: ”Vine lumea să facă poze, da…e un bloc al unui mexican!”, zice el.

Ziua Mondială a Înghețatei cu Vanilie. Azi, duminică. Da da!

Dor de ducă…#holidaysmood

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements